Kritina Metalko FALZ

Podjetje METALKO vam nudi svojo skupino vrhunsko usposobljenih kleparjev-krovcev za montažo strešne kritine METALKO ALU FALZ (dvojno stoječi zgib) iz legiranega barvnega aluminija.

Primerna je za vse arhitekturne sloge še posebej za zahtevnejše strehe z minimalnimi nakloni že od 3 stopinje naprej. Načrtovalcu omogoča številne kreativne možnosti oblikovanja streh. METALKO FALZ izdelujemo in polagamo tudi iz BAKRENE ter RHEINZINC pločevine. Pri izdelavi in montaži razpolagamo z najsodobnejšimi stroji za ravno in okroglo profiliranje ter kompletno profesionalno opremo za izvedbo streh.

Podjetje vam nudi 30 letno garancijo!

PREDNOSTI:

  • DOGA ŽIVLJENSKA DOBA
  • NE RJAVI
  • MAJHNA TEŽA 1,9 kg/m2
  • VSESTRANSKO UPORABEN
  • NETEŽAVNA OBDELAVA PRI NIZKIH TEMPERATURAH
  • DOBAVLJIV V GLADKI IN STUCCO OBLIKI
  • PESTROST RAZLIČNIH BARV
  • 1OO % RECIKLAŽEN MATERIAL

 
Metalko ALU FORMAT

Metalko ALU-FORMAT fasadne obloge so izdelane iz legirane aluminijaste pločevine EN 573. Pokrivni sloj pločevine je nanešen z dvoslojnim termo lakom PVDF po tehnološkem postopku COIL-COATING. Debelina pločevine je od 0,7 do 1,25 mm odvisna od velikosti elementov. Metalko ALU-FORMAT elementi so namenjeni za oblaganje fasad poslovnih in drugih večjih objektov.
Metalko ALU OGRAJE

Podjetje METALKO BUČAR s.p. vam nudi svojo  skupino vrhunsko usposobljenih kleparjev-krovcev za montažo strešne kritine Metalko LUX iz barvnega aluminija, kritine Metalko ALU FALZ iz aluminijaste legirane pločevine različnih barv, strešne kritine METALKO v bakreni verziji in drugih vrst kritin.

14589167px192x144

VečKritino Metalko ALU FALZ iz aluminijaste legirane pločevine lahko dobite v enakih barvnih različicah kot kritino Metalko ALU LUX. Na voljo so Vam naslednje standardne barve: čokoladno-rjava, opečna, višnjeva, antracid in zelena.

ral 8017 8004 ral 3009 6005 ral 7016

VečMATERIAL: barvni aluminij debeline 0,7 mm
ZLITINA: ALMn1 Mg0,5 EN573
KAKOVOST PREGIBA:  H41 EN 1396
VELIKOST: 1000 x 415 mm
TEŽA: 1m2 = 1,9 kg
NAKLON STREHE: od 5 stopinj naprej
ŠIRINA TRAKOV: po meri naročnika do 800 mm  širine
NOSILNOST: 800 kg/m2

Več